BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

si sepet

si sepet

Click And Hear :)

Wednesday, February 2, 2011

ko tu yg kecott badol !

haha, ko tulis at facebook , padan muka kena marah , haha ngat aku goyang ewr ? ko yg suruh org len ankat typon , mean ko r yg goyang bengap punye betine ! cakap ko ta puasss hati aku hilangkan ko punye rantai kan senang ? haha , tu la sape suruh mulut cabul sngat , dulu aku nk pulang kan ngn care baek , ko ckp ap ?"takk payah la pulang bakar jea" haha, sampai banyak kali aku na pulang kan , tapi jawapan nyer still same , so aku buang ah , haha , then ko ckp , "rantai kamuh uh bia uwng jage lah , pliss" pastu sekarang ko ckp elang ? mcm bangang la ko niyy , youu know keling ? that youu lha ! HAHAHAHA






MAAFF KAW TERLALU BENGAP LAH ! HOHO


Awak Comel .Comment Lah . Like Pun Booleh .

2 comments:

anis only ! said...

sengedd . ko urh k.e.leng xP
-uzma

alem or sepett said...

lalalala~~